Een spinvrij behandelingen door geheel Nederland

Uw huis al spinvrij vanaf €50,00

Over spin in het algemeen:

Spinoverlast of niet.

Spinnen zijn een orde van geleedpotige dieren die behoren tot de klasse van de spinachtigen. Bij onze huizen kennen we vaak de buitenspin (kruisspinnen)  en de huisspin (meestal zwart en wat groter).

Spinnen zijn typische landbewoners die levende prooidieren eten welke gevangen worden met behulp van spinrag. Veel spinnen jagen passief met behulp van een vangweb op springende en vliegende prooien. Spinnen ruimen grote hoeveelheden insecten op, vooral vliegen en muggen.

In België en Nederland leven bijna 700 verschillende soorten spinnen. Een aantal spinnen komt zeer algemeen voor en is bij het grote publiek bekend. Voorbeelden zijn de huisspin die in huizen leven en de in tuinen algemene kruisspin.

Hier een algemeen stukje hoe giftig zijn spinnen nu wel niet.

Ons bedrijf is E.V.M. Gecertificeerd.

Het product dat wij gebruiken is GEEN bestrijdingsmiddel! Het product is niet giftig en 100% biologisch afbreekbaar

Het product zorgt ervoor dat de woning etc. plus minus 4 mnd spin vrij blijft, Het product is veilig voor mensen, kinderen, planten en dieren.
De bedrijven welke dit middel professioneel gebruiken moeten in het bezit zijn van het diploma plaagdierbestrijding. Ons product is in water oplosbaar.
Door de jaren heen is ons product uitgegroeid tot een krachtig wapen tegen insecten.

De behandeling

Wij behandelen uw woning één maal per jaar. Mocht het niet aanslaan wat ook kan voorkomen dan herstellen wij dat zonder bijkomende kosten, Dat is onze garantie Voor meer service en informatie zie het blad werkwijze.

 

Ons werkgebied is  Friesland,  Groningen, Drenthe, Overijsse, Flevoland Gelderland, Utrecht,  Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant

Kijk ook eens op Wikipedia over spinnen.

Bij annulering van een spinnenbestrijding na 14 dagen zijn er €15,00 administratie kosten verschuldigd.

Zie onze algemene voorwaarden.

Met een behandeling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.                    

U kan deze algemene voorwaarden hier downloaden.

Heef u naar het lezen van onze site toch nog het idee van daar zou ik meer informatie over willen. Schroom dan niet en neem contact met ons op via het contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.